Please use this identifier to cite or link to this item: http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/2337
Title: Un secol de design curricular în învățământul superior comercial din România
Authors: Korka, Mihai
Keywords: învățământ
curriculare
Issue Date: 2019
Publisher: Editura ASE București
Abstract: Designul curricular pentru o specializare de învățământ superior este un proces complex de organizare atent cumpănită și consecvent orientată a unui program de studii menit să educe și să formeze profesional pe viitorii specialiști într-un anumit domeniu. Pe de altă parte, misiunea educațională este cu adevărat îndeplinită dacă, prin curriculumul programului de studii se reușește să se transmită, împreună cu cunoștințele avansate, abilitățile tehnice și aptitudinile aplicative necesare pentru exercitarea cu succes a profesiei și acel set de valori și convingeri care îl fac pe absolvent să adopte în toate împrejurările o conduită exemplară atât în viața profesională, cât și în cea personală, o atitudine colegială deschisă, constructivă, de implicare responsabilă în rezolvarea problemelor și un spirit critic-creator atât la locul de muncă, cât și în societate.
Description: Korka Mihai,Un secol de design curricular în învățământul superior comercial din România. Editura ASE, București, 2019, 120 p.
URI: http://digital-library.ulbsibiu.ro/123456789/2337
ISSN: 978-606-34-0097-1
Appears in Collections:Academia de Studii Economice din București

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Un secol de design curricular - Mihai Korka.pdfKorka Mihai,Un secol de design curricular în învățământul superior comercial din România. Editura ASE, București, 2019, 120 p.10.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.