DSpaceDSpace
 

Digital Library of the LBUS >
Biblioteca Digitală a Facultatii de Teologie "Andrei Saguna" din Sibiu >
PENTARHIA – ΠΕΝΤΑΡΧΙΑΣ >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://digital-library.ulbsibiu.ro/123456789/1729

Title: PENTARHIA – ΠΕΝΤΑΡΧΙΑΣ. Regestele patriarhale și imperiale de la Constantinopol, privind Crimeea și țărmul nordic al Mării Negre. Vol. III.
Authors: Mălinaș, Ioan Marin
Keywords: religie
teologie
pentarhie
Issue Date: 2016
Publisher: Presa Uninersitară Clujeană, Cluj-Napoca
Abstract: Lucrarea este gândită ca o continuare a prezentării istorice a evoluției instituțiilor Bisericii din ciclul Pentarhia. Gândite din perspectiva istoriei organizării eclesiale specifică emergenței centrelor patriarhale antice și medievale, lucrările din ciclul Pentarhia ne prezintă o serie de detalii și aspecte cercetate de autor. Lucrarea de față este dedicată situației teritoriilor pontice, aflate în siajul Constantinopolitan-Bizantin, până în sec. al XVIII-lea. Volumul pe care îl avem în față începe printr-o introducere amplă, rezumativă, care ne deschide drumul spre celelalte capitole în care sunt prezentate argumentările și sursele bibliografice. Lucrarea este structurată în patru capitole.
URI: http://digital-library.ulbsibiu.ro/123456789/1729
ISBN: 978-606-37-0044-6
Appears in Collections:PENTARHIA – ΠΕΝΤΑΡΧΙΑΣ

Files in This Item:

File Description SizeFormat
I_M_Malinas_Pentarhia_vol III_2016.pdfPENTARHIA – ΠΕΝΤΑΡΧΙΑΣ. Regestele patriarhale și imperiale de la Constantinopol, privind Crimeea și țărmul nordic al Mării Negre. Vol. III. 240 pagini. Disponibil și la adresa web: http://www.editura.ubbcluj.ro/www/ro/ebook2.php?id=201011.77 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback